023/562-006 | 023/561-633 zrenjanin@redcross.org.rs

Архива – 2016

Безбедна употреба интернета

У великој сали Црвеног крста Зрењанин 7. децембра одржана je Едукација о безбедној употреби интернета коју су организовали Фондација Тијана Јурић из Суботице, Центар за сигурнији интернет из Хрватске и Црвени крст Зрењанин.

Међународни дан волонтера – пријем у Градској кући

Поводом обележавања Међународног дана волонтера, помоћник градоначелника Града Зрењанина господин Душко Радишић је приредио пријем за волонтере Црвеног крста Зрењанин – представнике Омладинске теренске јединице Црвеног крста Зрењанин.

Међународни дан особа са инвалидитетом

Поводом Међународног дана особа са инвалидитетом, Црвени крст Зрењанин и Градска организација Црвеног крста Новог Сада су организовали дружење корисника Удружења за ментално недовољно развијене особе из Зрењанина и Новог Сада у просторијама Црвеног крста Зрењанин.

Светски дан борбе против ХИВ/АИДС-а

Поводом обележавања 1. децембра – Светског дана борбе против ХИВ/АИДС-а у Великој сали Црвеног крста Зрењанин одржано је предавање на ову тему.

Међународни дан толеранције

Дана 16. новембра 2016. године волонтери Црвеног крста Зрењанин, који реализују програм “Промоција хуманих вредности” обележили су Међународни дан толеранције.

“Сунчана јесен живота”

Манифестација „Сунчана јесен живота“ окупила је у Великој Сали Црвеног крста Зрењанин старије волонтере Црвеног крста али и најмлађе суграђане.

НИС-ова еколошка радионица и школица риболова

НИС-ова еколошка радионица и школица риболова су организоване у сарадњи између компаније НИС-Србија, руководства града Зрењанина и Клуба спорских риболоваца Банат из Зрењанина.

Потписани Уговори о сарадњи Црвеног крста Зрењанин са Црвеним крстовима Бекешчабе (Мађарска) и Арада (Румунија)

На иницијативу Црвеног крста Зрењанин, уз изузетну подршку Градске управе Града Зрењанина, 18. октобра 2016. године су у просторијама Црвеног крста Зрењанин потписани Споразуми о сарадњи Црвеног крста Зрењанин са Црвеним крстом Бекешчабе (Мађарска) и са Црвеним крстом Арада (Румунија).