023/562-006 | 023/561-633 zrenjanin@redcross.org.rs

Волонтери Црвеног крста Зрењанин су узели учешћа у манифестацији “Мали сајам спорта” коју је организовао Спортски савез Србије уз подршку Министарства омладине и спорта и Града Зрењанина. Сајам је одржан 25. маја, на Тргу слободе у Зрењанину уз учешће бројних институција и спортских клубова града Зрењанина. Замишљен је као јединствена промоција спортске понуде Зрењанина и обухватао је више спортских полигона и штандова, уз представљање спортова и клубова.

“Мали сајам спорта” је манифестација коју током ове године Спортски савез Србије организује у 10 градова наше земље, а одржавање сајма у Зрењанину уједно је и део агенде за промоцију Зрењанина као Европског града спорта 2021. године.

Црвени крст Зрењанин је, као дугогодишњи партнер Спортског савеза града Зрењанина, на свом штанду представиио активности младих у Организацији и пружио помоћ у санитетском обезбеђењу манифестације.

Штанд Црвеног крста Зрењанин обишли су градоначелник Зрењанина Симо Салапура, генерални секретар Спортског савеза Србије Горан Маринковић, Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста, челници Спортског савеза града Зрењанина Рајко Петровић и Вукосава Ђапић Атанацковић.