023/562-006 | 023/561-633 zrenjanin@redcross.org.rs

У просторијама Црвеног крста Зрењанин је уручена донација слаткиша прикупљених у току финалног дана Зимског турнира у малом фудбалу.

Заменик градоначелника града Зрењанина и председник гудбалског савеза града Зрењанина Саша Сантовац донацију је уручио представницима Центра за пружање услуга социјалне заштите „Мост“ (за децу у Сигурној кући, и кориснике центра „Наша прича“ и „Алтернатива“), Опште болнице „Ђорђе Јоановић“ (за децу на болничком лечењу на Одељењу педијатрије), Центра за социјални рад (за децу у хранитељским породицама), Основне и средње школе „9. мај“, Удружења МНРО „Сунцокрет“.

Зимски турнир у малом фудбалу је организован под покровитељством Града Зрењанина у Кристалној дворани у периоду од 26.12.2021. до 15.01.2022. године. Волонтери Црвеног крста Зрењанин су током трајања турнира дежурали као санитетско обезбеђење а финалног дана су организовали прикупљање слаткиша и сланиша које су посетиоци донирали уместо улазнице.

Црвеном крсту Зрењанин и компанији „PerSu“ уручене су плакете „Пријатељ турнира“.

http://zrenjanin.rs/sr/vesti/2022/01/najlepse-finale-zimskog-turnira-u-malom-fudbalu-deci-iz-pet-ustanova-i-udruzenja-podeljeno-200-kg-slatkih-i-slanih-proizvoda?fbclid=IwAR3KGJ7nPZpreg5hD3XbBnmc7ZctQGcbPCZEHB-WCmWniMK7idf7DRdko3k