023/562-006 | 023/561-633 zrenjanin@redcross.org.rs

На Светски хуманитарни дан 19. августа сећамо се свих хуманитарних радника који су изгубили живот или су повређени током свог рада и пружамо подршку свим сарадницима, волонтерима и запосленима који упркос тој чињеници настављају да пружају подршку и заштиту људима којима је то најпотребније.

Ове године COVID-19 је био највећи изазов хуманитарним операцијама широм света.

Црвени крст Србије је са својом мрежом организација, волонтерима и запосленима био на првој линији фронта и својим деловањем у заједници био кохезивни фактор, био у директном контакту са људима који су се због пандемије нашли у јако тешкој ситуацији и пружао им подршку и помоћ која им је олакшала живот током кризе која је по свом утицају на животе људи незапамћена.

Желимо да свим волонтерима и запосленима честитамо на постигнутим успесима, преданом и оданом раду, као и на пожртвовању које сте показали обављајући послове који су били од животног значаја за најугроженије током пандемијске кризе. Хвала Вам за све што радите како би свет био боље место!

Поводом обележавања 19. августа – Светског хуманитарног дана на дистрибутивном пункту Црвеног крста Зрењанин корисницима ,,Народне кухиње” су уз припадајуће топле оброке дистрибуиране и додатне количине намирница.