023/562-006 | 023/561-633 zrenjanin@redcross.org.rs

Комисија за доделу награда и признања донела је одлуку да Награда града Зрењанина за 2020. годину припадне здравственим установама са територије града које су поднеле највећи терет у борби против епидемије изазване вирусом КОВИД-19, као и волонтерима организације Црвеног крста Зрењанин, за помоћ угроженим категоријама становништва током епидемије.
Награде су уручили градоначелник града Зрењанина, Симо Салапура и председник Скупштине града Зрењанина, Чедомир Јањић. У име волонтера Црвеног крста Зрењанин награду је примила председница Црвеног крста Зрењанин др Соња Капелер Пушкарић.
Церемонија уручења награда је уприличена на традиционалној новогодишњој свечаности у Градској кући, у скромнијем обиму и уз поштовање свих прописаних мера заштите.
Црвени крст Зрењанин упућује неизмерну захвалност свим волонтерима који, реализујући активности Црвеног крста, дарују своје знањe, eнергију, вештине, време, добру вољу и на тај начин помажу угроженим суграђанима и локалној заједници!
Захвалност пружамо и свима који су били у прилици да на било који начин подрже Црвени крст Зрењанин и допринесу његовом раду.