023/562-006 | 023/561-633 zrenjanin@redcross.org.rs

Вести

Безбедност на води на Градском базену

Волонтери Црвеног крста Зрењанин заједно са едукованим спасиоцем Црвеног крста Зрењанин одржали су на Градском базену предавање о безбедном понашању на купалиштима.

Летња школа подмлатка Црвеног крста Србије – 5. смена, Баошићи

Волонтери Црвеног крста Зрењанин и Црвеног крста Нови Сад реализовали су радионице 5. смене Летње школе подмлатка Црвеног крста Србије у Дечјем одмаралишту “Криста Ђорђевић” у Баошићима, у периоду од 23.7. – 2. 8. 2019. године.

Камп омладине Црвеног крста Бања Лука

На позив Црвеног крста Бања Лука, волонтери Црвеног крста Зрењанин Александра Такач и Михајо Милутиновић учествовали су на Кампу омладине који је одржан у периоду од 27. јула до 2. августа 2019. године у месту Бардача, недалеко од Бања Луке. Камп је окупио 50 младих...

Трансфузиомобил на зрењанинском Тргу слободе

Црвени крст Зрењанин је у сарадњи са Заводом за трансфузију крви Војводине организовао акцију добровољног давања крви на Тргу слободе. Зрењанинци су имали прилику да по први пут крв дају у трансфузиомобилу - наменском возилу за давање крви. Акцији се одазвао 81...

Акција добровољног давања крви

У Великој сали Црвеног крста Зрењанин у сарадњи са Заводом за трансфузију крви Војводине одржана je још једна успешна акција добровољног давања крви. Акцији се одазвалао 100 добровољних давалаца, а прикупљено је 94 јединица крви.

Опоравак деце у Одмаралишту Црвеног крста Србије ,,Криста Ђорђевић” у Баошићу

Након десетодневног летовања у Одмаралишту Црвеног крста Србије ,,Криста Ђорђевић'' у Баошићу, Црвени крст Зрењанин је дочекао двадесет и четворо малишана који су тамо боравили у периоду од 27. јуна до 6. јула 2019. године. Захваљујући Црвеном крсту Србије деца из...

Заједничка вежба Ватрогасно спасилачког батаљона, ДВД-а, СХМП и Црвеног крста Зрењанин

Техничко – тактички збор зрењанинских добровољних ватрогасних друштава одржан је јутрос на Тргу слободе, у присуству министра унутрашњих послова Небојше Стефановића. Ову манифестацију организовали су Сектор за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова, Ватрогасно – спасилачки батаљон Зрењанин и Градски ватрогасни савез.

Примопредаја наменског теретног возила за прикупљање крви

Црвени крст Зрењанин је на позив Црвеног крста Војводине и Завода за трансфузију крви Војводине присуствовао свечаној примопредаји наменског теретног возила за прикупљање крви, 28. јуна 2019. године у 10,00 часова, на платоу Покрајинске владе.